Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Підлітки, які кидали камені в чоловіка і розпилювали сльозогінний газ, робили таке щонайменше вчетверте

Підлітки, які кидали камені в чоловіка і розпилювали сльозогінний газ, робили таке щонайменше вчетверте

Слідство встановило чотирьох постраждалих, з якими проводяться необхідні слідчі дії, повідомляють у поліції.

1 хв на прочитання03 Серпня 2021, 12:00
Підлітки, які кидали камені в чоловіка і розпилювали сльозогінний газ, робили таке щонайменше вчетверте Підлітки, які кидали камені в чоловіка і розпилювали сльозогінний газ, робили таке щонайменше вчетверте
Поділитись:

Опубліковане в інтернеті відео, на якому троє підлітків кидають камені і розпилюють сльозогінний газ на перехожих, привернуло увагу столичних правоохоронців.

Як повідомляє пресслужба поліції Києва,  інцидент стався 31 липня на проспекті Науки. Його учасниками виявилися місцеві мешканці, які до того ще й  є родичами, 2005, 2006 і 2009 років народження. Двоє з них раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронців.

Під час проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що неповнолітні періодично здійснювали аналогічні правопорушення щодо перехожих. Слідство встановило чотирьох постраждалих, з якими проводяться необхідні слідчі дії,  повідомляють в поліції.

За фактом хуліганських дій неповнолітніх у Голосіївському районі розпочато кримінальне провадження.  Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, Україну накриють дощі: прогноз погоди на сьогодні-завтра.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.