Догори
Дати відгук

Під час уроку фізкультури дітям на голови впало старезне вікно (відео)

Двоє 9-річних хлопчиків потрапили до лікарні

2 хв на прочитання17 Вересня 2020, 06:45
Поділитись:

У Сумах під час уроку фізкультури на школярів упало вікно. Батьки приголомшені й уже звернулися до поліції та написали колективне звернення. Вимагають, щоб школа нарешті замінила старезні дерев’яні вікна, яким вже 60 років! Повідомляє ТСН.

Мати четвертокласника Поліна Риман каже, що свого Артема ще ніколи не бачила таким наляканим.

"Коли я приїхала його забирати, він був весь обсипаний дрібним склом, боявся встати, щоб не порізати щось інше", — говорить жінка.

Артема травмувало осколками розбитого віконного скла. На голову іншого учня впали металеві віконні ґрати. Обом хлопчикам у лікарні наклали по кілька швів.

Усе сталося на уроці фізкультури, розповіли діти. Через карантин фізкультура зазвичай на вулиці. Але того дня була холоднеча та вітер, тож вчитель вирішив провести заняття в спортзалі. Щойно після пробіжки двоє учнів сіли на підвіконня перепочити, як на них посипалося скло. Очевидно, дерев’яні рами прогнили та завіси просто випали.

Вікнам згнити не могли, переконана директорка школи Тетяна Волкова. Їх цьогоріч перевіряли на міцність. Припускає, що вікно могло вирвати вітром.

Старе розбите вікно, що випало, вже замінили на таке ж старе. Після інциденту вчителю фізкультури за те, що провів урок у спортзалі, оголосили догану – за порушення шкільних правил карантину. Дирекція закладу вибачилася перед батьками травмованих дітей.



Відтак, усі дерев’яні вікна в школі директорка обіцяє незабаром замінити на пластикові. Тепер шукають гроші. Доти ж пускати дітей в спортзал не будуть. До -15 градусів уроки фізкультури проводитимуть на вулиці! Тобто діти будуть мерзнути на вулиці навіть взимку.

Нагадаємо, в Одесі на дитячому майданчику хлопчика проткнув штир (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.