Догори
Дати відгук

Під Берліном більше доби шукали левицю, але вирішили, що це був кабан

Левиця, що втекла, стала сенсацією світових ЗМІ.

2 хв на прочитання21 Липня 2023, 18:43
Фото: t.me/BILD_Russian Фото: t.me/BILD_Russian
Поділитись:

Левиця, на пошуки якої в Берліні та передмістях було кинуто понад 30 патрульних машин і поліцейські вертольоти, виявилася кабаном. Такого висновку дійшли, як повідомляється, «під час поглибленого аналізу відеоматеріалу», розповідає «Дзеркало».

На знятому вночі 20 липня відео серед кущів видно спину та частину хвоста якоїсь тварини. Як пише Deutsche Welle, схоже, передмістя Берліна переполошилися через кабана — саме такий висновок було зроблено після ретельного вивчення відео.

Мер Кляйнмахнова та старший офіцер поліції підтвердили, що до полудня операцію з пошуку очікуваного хижака завершено. Слідів звіра не було знайдено, а у вказаному місці виявили лише двох кабанів.

Повідомляється, що два незалежні фахівці «майже напевно» визначили, що це був дикий кабан. Вони, наприклад, зауважили, що хвіст тварини рухався не так, як зазвичай рухається левовий хвіст. Поліція вважає, що «небезпеки більше немає».

«Левиця» у передмісті Берліна, липень 2023 року. Фото: twitter.com/Weltwoche

Нагадаємо, у ніч на 20 липня у передмісті Берліна почалися пошуки левиці. Зазначалося, що з найближчих зоопарків вона не втікала, тому, ймовірно, це була чиясь домашня левиця.

Шукали тварину десятки поліцейських патрулів із використанням вертольотів та із залученням ветеринарів, мисливців і ветлікарів.

Як писав Bild, левиця, що втекла, стала сенсацією світових ЗМІ — новину про неї на обкладинки винесли багато з них, а телеканал Euronews зробив колаж із зображенням гігантської левиці над центром Берліна.

До слова, в Німеччині доньки відрадили батька викидати з ділянки камінь — тепер за нього пропонують 200 000 євро.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost