Догори
Дати відгук

Передусім - почуття: любовний гороскоп на 23 січня для всіх знаків Зодіаку

У вівторок, 23 січня, зірки радять підтримувати контакт із об'єктом симпатій. Не знецінювати приємні моменти спілкування.

4 хв на прочитання23 Січня 2024, 21:43
Любовний гороскоп на 23 січня для всіх знаків Зодіаку Любовний гороскоп на 23 січня для всіх знаків Зодіаку
Поділитись:

У вівторок, 23 січня, зірки радять підтримувати контакт із об'єктом симпатій. Не знецінювати приємні моменти спілкування. Та не втрачати душевну рівновагу та талант до приємного спілкування.

Овен

У метушні у Овнів може виявитися не так вже й багато вільного часу, але вони не забудуть підтримати контакт з об'єктом симпатій. Крім того, їх кохані часто самі нагадуватимуть про себе. Для побачення це не кращий день через можливу втому і підвищену дратівливість.

Телець

Увага закоханих Тельців часто розпорошується на прикрі дрібниці, які не входили в їх плани і заважають їм бачити загальну картину. Не варто обирати цей день для важливої ініціативи в особистому житті, його негативні деталі здатні додати нервозності і знецінити приємні моменти спілкування.

Близнюки

Близнюки легко втрачають душевну рівновагу і талант до приємного спілкування, дивують партнера своєю нестабільністю. Миттєво вони здатні стати колкими і в'їдливими, непослідовними і дратівливими. Ненайкращий момент для першої зустрічі, знайомства, важливого особистого заходу.

Рак

Цього дня закоханим Ракам складно повноцінно висловити почуття, що переповнюють їх. Не виключено, що доведеться робити це на ходу між справою. Зірки радять забути про ідеальний сценарій спілкування і намагатися вправно лавірувати в обставинах.

Лев

Цього дня зірки радять закоханим Левам частіше включати свою чарівність, дружелюбність, дипломатичність та почуття гумору. На відміну від інших сфер життя, у серцевих справах цей прийом може стати на подив дієвим. Не виключено, що аж до ночі гармонія відносин триматиметься саме на ньому.

Діва

У цей день Діви схильні ігнорувати в любові м'який шлях і вибирати найбільш проблемну для себе тактику. Вони можуть бути надмірно глузливими, грубуватими, дратівливими або нав'язливими, не завжди будуть послідовні в своїх діях. Їхня симпатія іноді може бути зовні схожа на неприязнь.

Терези

У цей день Терези у стані легко вирішити будь-яку проблему самі, але не такі їх партнери. Улюблена людина може постійно потрапляти в пригоди і нервувати. У такі моменти гармонійний мікроклімат у парі залежатиме від м'якості та врівноваженості Терезів, а також від почуття гумору обох партнерів.

Скорпіон

Під впливом обстановки Скорпіони можуть втратити ясність думки і твердість характеру, впасти в розгубленість або змінити своїм переконанням, що не найкращим чином позначиться на їхньому особистому житті і рівні взаємної довіри в парі. Цієї доби краще нічого не робити і не обіцяти.

Стрілець

Стрільцям належить вміло використовувати гармонійні сторони свого любовного союзу і вправно уникати напружених моментів. Буде нелегко досягти ідеального результату, іноді можуть спалахувати сварки, зачіпатися складні теми і звучати різкі вирази. Берегти гармонію повинні обидва партнери.

Козеріг

Обставини цього дня виявляться для особистого життя Козерогів не дуже сприятливими. Навіть за відмінних стартових умов романтичні плани можуть обернутися для них ланцюгом прикрих перешкод та невдач. Зірки радять почекати навіть із простою дією, наприклад, з відповіддю на нестрокове повідомлення.

Водолій

Зірки радять Водоліям захистити своє особисте життя від зайвих непорозумінь. Навіть якщо повна ідилія неможлива за визначенням, до неї слід прагнути. Гострі моменти, що виникають, бажано якнайшвидше згладжувати. Особливо важливо нейтралізувати побутові сварки і уколи ревнощів.

Риби

Цього дня Рибам може бракувати в спілкуванні з представниками іншої статі легкості та дипломатичності. Багато Риб ображатимуться на гостре слівце і негативно реагуватимуть на викликаючі дії партнера. Не той момент, коли варто вирішуватися на зближення або починати романтичну історію з нуля.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost