Догори
Дати відгук

Парад планет Меркурій, Марс і Уран - чого очікувати

Подібні події в астрології  вважаються дуже потужними за енергетикою, яка здатна впливати на справи і настрій людини.

2 хв на прочитання14 Липня 2024, 15:16
Парад планет Меркурій, Марс і Уран Парад планет Меркурій, Марс і Уран
Поділитись:

Вже завтра, 15 липня о 12:22 за київським часом відбудеться парад планет Меркурій, Марс і Уран. Із Землі здається, що ці планети Сонячної системи вирівнюються одна за одною в один бік від Сонця. В  народі таке вирівнювання називають МАЛИЙ ПАРАД ПЛАНЕТ, а з точки зору астрології – це лише міні вирівнювання планет. Що це таке і як вплине на людей – розповідає астролог Віта Найденко.

У північній півкулі планети буде видно неозброєним оком високо над східним горизонтом вранці, приблизно за годину до сходу Сонця. У південній півкулі вони будуть трохи нижче, у північно-східному напрямку, щоби побачити Уран, потрібен як мінімум бінокль, а максимум –  телескоп. При цьому дуже  важливо для спостереження знайти місце із відкритим горизонтом, без дерев або високих будівель з темним небом без світлового забарвлення.

Вирівнювання зазвичай, не обмежується одним днем, його можна буде спостерігати ще декілька днів поспіль, але це вже буде не так яскраво.

Подібні події в астрології  вважаються дуже потужними за енергетикою, яка здатна впливати на справи і настрій людини. Деякі люди можуть відчувати схильність до нудьги, апатію,  лінь, похмурий настрій, навіть дратівливість. В цей день не бажано здійснювати великі покупки, брати гроші в борг, вступати в конфлікти.

Так як у період з 12 до 17 липня Уран і Марс перебувають у негативному статусі  (у точному аспекті поєднання зі шкідливою зіркою Алголь у знаку Тельця) - існує вірогідність, що це з’єднання може принести болючі зміни, трагічні та несподівані перевороти в житті цілих народів, навіть держав.

Може активізуватися діяльність терористичних організацій, відбутися техногенні катастрофи, урагани, смерчі чи тайфуни, виникнути виверження вулканів.

Краще з 15 липня та до кінця місяця відмовитися від авіаперельотів, перебування у натовпі, особливо революційно налаштованому.  Можуть загострюватися хронічні захворювання, а сам день вважається травмонебезпечним.

З іншого боку, цей масштабний потік енергії можна використати для "підзарядки" і попросити у Всесвіту підтримки. Загострення інтуїції саме в цей час і допоможе розібратися в складних життєвих ситуаціях. Потрібно лише чітко сформулювати свої бажання, зосередитися на них та починати виконувати.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.