Особлива мода: моделями показу Гасанової стали люди з донорськими органами

1 хв на прочитання4 години тому
ФОТО: Люди з пересадками органів та їхні лікарі стали моделями на показі мод у Києві

Люди з пересадками органів та їхні лікарі стали моделями на показі мод у Києві

У Києві відбувся особливий показ мод, де моделями були люди, яким пересадили донорські органи, і медики, які зробили це можливим. Захід мав важливу мету – привернути увагу суспільства до важливості трансплантації. Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров'я.

Дизайнерка Ельвіра Гасанова представила особливий модний показ під назвою "Коли в життя повертаються кольори". На подіум вийшли моделі, яким пересадили донорські органи, разом із лікарями, які допомогли їм повернутися до повноцінного життя. Захід було організовано з метою привернути увагу суспільства до важливості трансплантації напередодні Всесвітнього дня донорства.

Цей показ підкреслив важливість трансплантації та донорства, що дає людям шанс на нове життя, коли, здається, усі надії вже втрачені.

Однією з найяскравіших учасниць стала Соломія Книш із Волині, яка разом із мамою та сестрою дефілювала у показі. Понад рік тому в Інституті Серця дівчинці пересадили донорське серце — це була перша подібна операція для дитини її віку в Україні. Показ став не тільки модною подією, а й соціальною ініціативою, завдяки підтримці Українського центру трансплант-координації, благодійного фонду «YANKO», бренду Gasanova та Ukrainian Fashion Week.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: