Опитування про доступність послуг у закладах культури для маломобільних груп населення, долучайтеся

1 хв на прочитання11 Серпня 2024, 10:50
Доступність послуг у закладах культури для маломобільних груп населення, долучайтеся

Орієнтовний час, необхідний для проходження опитування, – 5 хвилин. 

Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з Українським центром культурних досліджень проводять загальнонаціональний моніторинг з питань доступності інформації та публічних послуг у закладах культури для маломобільних груп населення. Про це йдеться у пресрелізі МКІП.

Опитування проводиться серед працівників закладів культури та освіти сфери культури будь-якого рівня та форми власності, які приймають відвідувачів або іншим чином надають послуги громадянам (музеї, заповідники, бібліотеки, театри, кінотеатри, філармонії, концертні зали, клубні заклади, мистецькі школи тощо). Також опитування доступне для приватних операторів, які надають культурні та освітньо-культурні послуги населенню.

Орієнтовний час, необхідний для проходження опитування, – 5 хвилин. 

Звертаємо увагу, що участь в опитуванні є добровільною та анонімною, водночас кількість відповідей від представників одного закладу культури не обмежується.  

Опитувальник доступний до 15 вересня 2024 року за посиланням 

У разі виникнення запитань щодо процедури проведення опитування просимо звертатися до УЦКД (info@uccr.org.ua), який здійснює організаційно-методичне та технічне забезпечення проведення моніторингу. 

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: