Догори
Дати відгук

Одяг, що приваблює комарів: який саме колір краще не одягати на природу

Планування того, що ви одягнете перед вечірніми пригодами, може забезпечити захист від комарів.

1 хв на прочитання22 Липня 2023, 23:50
Фото: acc.cv.ua Фото: acc.cv.ua
Поділитись:

Існують деякі заходи, які можуть зробити вас не такими привабливими для кровопивців, включаючи відмову від одягу певних кольорів.

Комахи добре почуваються у спеку і можуть атакувати будь-де, від вашого саду до вашої спальні. На щастя, широкий спектр продуктів, призначених для відлякування комарів, може допомогти злякати кровопивців.

Планування того, що ви одягнете перед вечірніми пригодами, може забезпечити захист від комарів.

Комарі віддають перевагу темним місцям, а значить, їх приваблює і темний одяг. Якщо у вашій шафі переважають чорні або темно-сині речі, можливо, настав час викопати ці білі та світлі речі. Носіння цих квітів може допомогти відлякати кровопивців. Білий одяг також може охолоджувати шкіру, що може допомогти запобігти докучливим комахам.

Темні кольори, як правило, зберігають тепло, а комарів приваблює тепло та вуглекислий газ, які ми природно виділяємо. Тому носіння світлого одягу потенційно може зробити вас менш привабливим для комарів.

Ще один колір, який не можна носити літніми вечорами, — червоний. Вони бачать червоний пігмент у шкірі, і це приваблює їх до нас. Одягнувши червоне, ми їх залучаємо. Тому уникнення цього кольору при виборі літнього вбрання також може допомогти.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я