Одесити продовжують скаржитися на сморід у повітрі

1 хв на прочитання31 Липня 2024, 17:43
Одесити продовжують скаржаться на сморід у повітрі Image by олег реутов from Pixabay

Вимірювання стану атмосферного повітря були проведені ще в кількох точках міста.

Понад тиждень жителі деяких районів Одеської області відчувають неприємний запах у повітрі, повідомили в міській раді. Фахівці центру екологічної безпеки відібрали проби за маршрутом: 5 станція Великого Фонтану, Автовокзал, вулиця Мечникова і вулиця Старопортофранківська, вулиця Краснослобідська, вулиця Воробйова. Однак, перевищень норм гранично допустимих концентрацій не знайшли.

Вимірювання стану атмосферного повітря, були проведені ще в кількох точках міста.

Об'їзна дорога, район санаторію «Куяльник», вимірювання проводили з 08:10 до 08:30 години та Шкодова гора з 08:40 - 09:00 години 29 липня. За даними фахівців перевищень норм гранично допустимих концентрацій не виявлено.

Результати вимірювання стану атмосферного повітря, проведені за адресою: селище Малодолинське, вул. Поромна, 5 з 15:30 до 16:00 години 29.07.2024 року засвідчили, що перевищень норм гранично допустимих концентрацій не виявлено.

Результати вимірювання стану атмосферного повітря, проведені за адресою: вулиця Хутірська/вулиця Геологічна з 15:20 до 15:40 години 30.07.2024 року засвідчили, що перевищень норм гранично допустимих концентрацій не виявлено.

Служба екологічного контролю Комунального підприємства «Муніципальний центр екологічної безпеки» продовжує моніторинг стану забруднення атмосферного повітря.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: