Догори
Дати відгук

Одеситу загрожує до трьох років позбавлення волі за побиття цуценяти

Свідками події стали місцеві дівчина та юнак. Вони не тільки повідомили про подію в поліцію, а й віднесли хвостатого до ветеринарів.

1 хв на прочитання29 Жовтня 2023, 21:16
Фото: UkrMedia Фото: UkrMedia
Поділитись:

Кілька місяців тривають слідчі дії щодо інциденту, якій стався влітку на вулиці Розумовській.

П'яний чоловік ударив ногою цуценя, від чого пес «відлетів» на кілька метрів. Через отримані травми тварина не змогла піднятися, а чоловік просто спостерігав за його стражданнями, а потім пішов.

Свідками події стали місцеві дівчина та юнак. Вони не тільки повідомили про подію в поліцію, а й віднесли хвостатого до ветеринарів. Лікарі діагностували у цуценяти перелом кісток передпліччя правої передньої кінцівки та забій черевної порожнини, вони прооперували чотиримісячне цуценя. Наразі з твариною все добре і нещодавно в неї з'явилися дбайливі господарі.

Під час слідства поліцейські встановили особу правопорушника. Чоловік своєї провини не заперечував, а свій вчинок виправдовував алкогольним сп'янінням.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в жорстокому поводженні з твариною, що належить до хребетних, що призвело до тілесних ушкоджень, вчинене з хуліганських мотивів. Такі протиправні дії передбачені частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України і караються обмеженням волі на строк від одного до трьох років або позбавленням волі на строк від двох до трьох років.

Слідство триває.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Більше з GreenPost