Догори
Дати відгук

Одеситка "замовила" амфетамін у посилці з макаронами (ФОТО)

За скоєне жінці загрожує позбавлення волі з конфіскацією майна.

1 хв на прочитання06 Березня 2024, 18:33
Одеситка "замовила" амфетамін у посилці з макаронами Одеситка "замовила" амфетамін у посилці з макаронами
Поділитись:

Правоохоронці викрили зловмисницю на вулиці Середньофонтанській «на гарячому», щойно вона забрала з поштового відділення інтернет-замовлення нібито із продуктами харчування. При перевірці вмісту коробки поліцейські виявили серед  макаронних виробів та солодощів пакет із майже 150 грамами психотропної речовини, обіг якої обмежений, – амфетаміну, що вважається особливо великим розміром. Походження та вагу психотропу було підтверджено експертним висновком.

Правоохоронці встановили, що партію амфетаміну жінка замовила у незнайомця через один із месенджерів і планувала вдома розфасувати та збувати на території Одеси.

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянки слідчі вилучили мобільний телефон та банківську картку, які вона використовувала для придбання та збуту обмеженої в обігу речовини. Вилучене поліцейські долучили до справи у якості речових доказів, а правопорушницю затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Згідно з чинним законодавством, правопорушниці загрожує позбавлення волі від девʼяти до дванадцяти років та конфіскація належного їй майна. До рішення суду обвинувачена перебуватиме під вартою», - повідомив слідчий у справі Роман Авдоян.

Матеріали відносно особи, в якої жінка придбала психотроп, слідчі виділили в окреме кримінальне провадження.

Заходи проводили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Одеській області спільно із оперативниками відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 та працівниками 26-го прикордонного загону ДПСУ.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.