Догори
Дати відгук

Обдиралівка і черги, де люди заражають один одного — лікар про процедуру діагностики COVID

Тхне височайшим цинізмом і повною відірваністю від реальності.

1 хв на прочитання06 Листопада 2020, 16:03
 Pixabay Pixabay
Поділитись:

Професор, доктор медичних наук Андрій Слюсарчук переконаний, що в умовах пандемії є критично важливим зробити процедуру діагностики швидкою, необтяжливою і головне – масовою. І обурений тим, як це відбувається в Україні.

"Ні. Ми так не вміємо. Потрібні обдиралівка, черги, де люди заражають один одного, потрібно знущання над платником податків, який утримує і державних чиновників, і, кінець-кінцем – саму систему охорони здоров’я! Про те, що коїться у самій системі, в клініках, казати сенсу немає – усім то відомо",— пише медик у своєму блозі.

Він також додає, що   "подив викликає хіба що переконання нашого молодого президента в тому, що українські лікарні забезпечують лікування краще, ніж у європейських країнах".

"Спишемо це його скандальновідоме твердження на передвиборчий угар, хоча насправді воно тхне височайшим цинізмом і повною відірваністю від реальності. Невже президентові невідомо, що аж через вісім місяців з початку пандемії, коли кожної доби додається не сто хворих, а десять тисяч, в Уряді спроміглися помітити катастрофічний брак апаратів ШВЛ?" — заявляє Слюсарчук.

Як відомо, за відсутність маски в громадських місцях порушники платитимуть до 225 грн.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я