Вєтрова Влада1 хв на прочитання3 години тому
Шукаєте новий спосіб приготувати традиційний український продукт? Спробуйте оригінальний рецепт сала «По-соледарськи», який надає страві незвичайного кольору та насиченого смаку. Цей простий у приготуванні рецепт ідеально підійде для тих, хто любить експериментувати на кухні.
Рецепт сала «По-соледарськи»
Інгредієнти:
- Сало зі шматочками м'яса
- Олія (трохи)
- Темне пиво - приблизно 250 мл
- Соєвий соус - 150 мл
- Соус Теріякі - 100 мл
- Чорний перець (за смаком)
- Копчена паприка - 20 г
- Сухий часник - 2 ч. л.
Приготування:
- Шматочки сала з м'ясом обсмажте з усіх боків на невеликій кількості олії.
- Додайте темне пиво, соєвий соус, соус Теріякі та всі спеції: чорний перець, копчену паприку та сухий часник.
- Перемішайте інгредієнти, доведіть до кипіння.
- Варіть під закритою кришкою на мінімальному вогні протягом 1,5 години.
Результатом стане ароматне сало з незвичайним темним відтінком і глибоким, багатогранним смаком, яке точно здивує ваших гостей. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.