Догори
Дати відгук

Новорічні "покатушки" в Тернополі закінчилися лікарнею: кінь вдарив дитину

5-річний хлопчик зараз перебуває в лікарні

1 хв на прочитання05 Січня 2022, 11:22
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

Інцидент на центральній площі міста Тернополя  стався ще ввечері в неділю, 2 січня, пише zaxid.net. Там госпіталізували п'ятирічного хлопчика, якого копитом вдарив кінь, який катав дітей навколо головної ялинки міста.

До новорічної ялинки в Тернополі господарі традиційно приводять коней, щоб за гроші прокатати на тваринах усіх охочих. Одна п'ятихвилинна поїздка навколо ялинки на центральній площі коштує 100 грн.

Як розповіли в поліції, інцидент стався, коли 11-річний брат потерпілого попросив батька і матір покататися на коні.

"Кінь вдарив молодшу дитину в той момент, коли старшого хлопця садили на тварину. 5-річний хлопчик занадто близько підійшов до задньої частини коня. У цей момент повз проходили бійці Нацгвардії і поліцейські. Вони відвели сім'ю і потерпілого у відділення поліції. Звідти вже викликали швидку допомогу", — розповів заступник прессекретаря Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Андрій Василик.

Кінь, що катає дітей по Театральній площі навколо ялинки, копнув хлопчика в живіт. Із закритою травмою органів черевної порожнини маленький пацієнт госпіталізований в обласну дитячу лікарню.

Наразі правоохоронці проводять перевірку з приводу нещасного випадку, встановлюють, кому саме належить тварина.

5-річний хлопчик зараз перебуває в лікарні. Його обстежили й перевели в звичайне відділення. Його життю нічого не загрожує.

До слова, погодні рекорди стартували в перші дні січня: такого в Києві не було 142 роки.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost