Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Новому міністру екології Руслану Стрільцю призначили кількох заступників: прізвища

Новому міністру екології Руслану Стрільцю призначили кількох заступників: прізвища

Своїх посад лишилися троє колишніх заступників.

2 хв на прочитання13 Травня 2022, 19:46
Уряд
Уряд
Поділитись:

Сьогодні Кабінет міністрів України на своєму черговому засіданні  вирішував кадрові питання. Розпорядженням Уряду  сьогодні, 13 травня, призначено трьох заступників Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України.  

Зокрема, у Міндовкілля :

- призначено Крамаренко Олену Володимирівну заступником Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України.

Раніше працювала заступником директора Департаменту екологічної безпеки та дозвільно-ліцензійної діяльності – начальником управління з питань оцінки впливу на довкілля та дозвільно-ліцензійної діяльності. Раніше працювала заступником директора Департаменту екологічної безпеки та дозвільно-ліцензійної діяльності – начальником управління з питань оцінки впливу на довкілля та дозвільно-ліцензійної діяльності Мінприроди за каденції О. Семерака.

- призначено Федоренка Євгенія Олександровича заступником Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України. У свій час він працював директором Департаменту екологічної безпеки та поводження з відходами Мінприроди

- призначено Краснолуцького Олександра Васильовича заступником Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України.

Він з 2008 по 2011 рік обіймав керівні посади у Державному комітеті України із земельних ресурсів. У 2012 - 2014 роках працював на керівних посадах у Державному агентстві земельних ресурсів України. З 2014 року почав працювати у Державній службі України з питань геодезії, картографії та з 2019 року став заступником голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Був заступником міністра захисту довкілля та природних ресурсів у період перебування на посаді міністра Романа Абрамовського. 

Нагадаємо, 14 квітня виконувача обов’язків міністра захисту довкілля Руслана Стрільця офіційно призначили на цю посаду.

З 3 листопада минулого року новопризначений міністр екології обіймав цю посаду як виконуючий обов’язки після звільнення Романа Абрамовського. Раніше Стрілець був заступником міністра з питань цифрових трансформацій.  

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost