- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Ніжний сирний пиріг нашвидкуруч: для сніданку чи перекусу
Ніжний сирний пиріг нашвидкуруч: для сніданку чи перекусу
Всі продукти повинні бути кімнатної температури
Сирні пироги – це завжди вдалий варіант для сніданку, полуденку та перекусу. Це один із найлегших і найпростіших рецептів, який завжди відмінно виходить.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- вершкове масло, 150 г;
- сир домашній та цукор по 250 г;
- яйця, 3 шт.;
- ванілін, сіль по дрібці;
- розпушувач. 2 ч. л;
- борошно, близько 250 г.
Для приготування глазурі візьміть:
- пудра цукрова, 100 г;
- сік апельсиновий чи лимонний, 2 ст.л;
- вода за консистенцією маси.
Процес приготування
Всі продукти повинні бути кімнатної температури, щоб тісто рівномірно піднімалося та добре пропікалося.
Цукор з’єднуємо з сіллю та ваніліном та розм’якшеним вершковим маслом, збиваємо міксером до пишності.
Додаємо сир і збиваємо. Вводимо яйця та збиваємо до однорідності.
Борошно просіюємо і висипаємо частину разом з розпушувачем в тісто і вимішуємо.
Решту борошна додайте акуратно, щоб не зробити тісто занадто щільним, маса повинна бути дуже пластичною і м’якою.
Форму застеляємо пергаментом, викладаємо тісто, розрівнюємо.
Випікаємо при 180 градусах близько 50 хвилин, перевіряйте готовність шпажкою.
Для глазурі змішуємо сік з пудрою, парою чайних ложок води і поливаємо гарячий пиріг глазур’ю.
Якщо є час та бажання, зробіть сметанний крем або полийте розтопленим шоколадом і вийде дуже ароматний та ніжний десерт на сніданок.