Догори
Дати відгук

Неочікувані симптоми, які попереджають про інфаркт

стурбованість повинен викликати наліт на зубах, який схожий на липку плівку

1 хв на прочитання07 Січня 2021, 19:42
Поділитись:

Найчастіше на серцевий напад вказує біль або тиск в грудях. Однак, як пише Express, можуть спостерігатися і інші несподівані провісники інфаркту міокарда.

За словами професора Адама Тейлора з Ланкастерського університету, стурбованість повинен викликати наліт на зубах, який схожий на липку плівку. Справа в тому, що в ньому активно розвиваються "погані" бактерії, які можуть потрапити в кровотік, викликати запалення судин і стати причиною серцевого нападу.

Також повинен насторожити кислий присмак у роті. Не менш небезпечний біль в щелепі, який часто описують як сильний зубний біль. Тейлор підкреслив, що це теж може бути симптомом серцевого нападу.

Раніше стало відомо, що люди з різницею показників артеріального тиску на лівій і правій руках частіше схильні до інсульту і серцевих нападів.

Нагадаємо, що симптоми серцевого нападу можуть здаватися настільки легкими та короткими, що їх часто плутають зі звичайним дискомфортом або іншою менш серйозною проблемою і тому ігнорують. У цілому під час такого нападу і після нього люди можуть відчувати себе абсолютно нормально, що ще більше збільшує шанс пропустити попереджувальні знаки»

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.