Не виливайте розсіл з огірків: від ще може принести багато користі

1 хв на прочитання26 Березня 2023, 14:33

Тепер ви ніколи не виливатимете розсіл

Пропонуємо дізнатися, як можна використовувати розсіл з маринованих огірків, що залишається. Тепер ви ніколи не виливатимете розсіл, а почнете використовувати його з розумом.

МОЖНА ПРИГОТУВАТИ ГІРЧИЦЮ

Змішайте гірчичний порошок та розсіл до однорідності. Зайва рідина, яка залишиться в процесі приготування, може знадобитися для лікування нежиті.

МОЖНА ПРИБРАТИ ГІРКОТУ З ЦИБУЛІ

Потрібно закип’ятити розсіл і залити їм цибулю. Коли розсіл охолоне, гіркота зникне.

МОЖНА ЗАМАРИНУВАТИ М’ЯСО

Його можна використовувати для маринування шашлику, а також для холодця. Залишки крові зникнуть, а бульйон буде прозорим і без піни.

МОЖНА ПРИГОТУВАТИ ПЕЧИВО

Візьміть склянку розсолу, склянку цукру, чотири склянки борошна, склянку олії та чайну ложку соди. Замісіть тісто, виріжте печиво і випікайте за 200 градусів.

МОЖНА ПРИГОТУВАТИ СОЛЯНКУ ТА РОЗСОЛЬНИК

Страва отримає насичений смак, якщо до неї додати розсіл.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: