Пропонуємо дізнатися, як можна використовувати розсіл з маринованих огірків, що залишається. Тепер ви ніколи не виливатимете розсіл, а почнете використовувати його з розумом.
Змішайте гірчичний порошок та розсіл до однорідності. Зайва рідина, яка залишиться в процесі приготування, може знадобитися для лікування нежиті.
Потрібно закип’ятити розсіл і залити їм цибулю. Коли розсіл охолоне, гіркота зникне.
Його можна використовувати для маринування шашлику, а також для холодця. Залишки крові зникнуть, а бульйон буде прозорим і без піни.
Візьміть склянку розсолу, склянку цукру, чотири склянки борошна, склянку олії та чайну ложку соди. Замісіть тісто, виріжте печиво і випікайте за 200 градусів.
Страва отримає насичений смак, якщо до неї додати розсіл.