- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Не виливайте розсіл з огірків: від ще може принести багато користі
Не виливайте розсіл з огірків: від ще може принести багато користі
Тепер ви ніколи не виливатимете розсіл
Пропонуємо дізнатися, як можна використовувати розсіл з маринованих огірків, що залишається. Тепер ви ніколи не виливатимете розсіл, а почнете використовувати його з розумом.
МОЖНА ПРИГОТУВАТИ ГІРЧИЦЮ
Змішайте гірчичний порошок та розсіл до однорідності. Зайва рідина, яка залишиться в процесі приготування, може знадобитися для лікування нежиті.
МОЖНА ПРИБРАТИ ГІРКОТУ З ЦИБУЛІ
Потрібно закип’ятити розсіл і залити їм цибулю. Коли розсіл охолоне, гіркота зникне.
МОЖНА ЗАМАРИНУВАТИ М’ЯСО
Його можна використовувати для маринування шашлику, а також для холодця. Залишки крові зникнуть, а бульйон буде прозорим і без піни.
МОЖНА ПРИГОТУВАТИ ПЕЧИВО
Візьміть склянку розсолу, склянку цукру, чотири склянки борошна, склянку олії та чайну ложку соди. Замісіть тісто, виріжте печиво і випікайте за 200 градусів.
МОЖНА ПРИГОТУВАТИ СОЛЯНКУ ТА РОЗСОЛЬНИК
Страва отримає насичений смак, якщо до неї додати розсіл.