Догори
Дати відгук

Не ходіть без маски в Ocean Plaza, бо там за це можуть побити

Між охороною та відвідувачем спочатку відбувався діалог.

1 хв на прочитання09 Грудня 2020, 12:21
Поділитись:

Масковий режим може стати причиною багатьох неприємностей. Зокрема, тілесних ушкоджень та потрапляння до поліції. Проте, за будь-яких обставин людина має залишатися людиною, особливо, виконуючи свої професійні обов'язки. Так, мова йде про те, що  охоронастоличного ТРЦ Ocean Plaza побила одного з відвідувачів, який замість маски закрив обличчя шарфом.

Про це повідомив  Київ оперативний.

"Відмінний приклад охорони, яка повинна зникнути з розвинених ТРЦ. Хлопець зайшов без маски в ОушенПлазу, але замотаний шарфом. Охорона почала негайно "реагувати", - йдеться в повідомленні.

Між охороною та відвідувачем спочатку відбувався діалог. Після цього охоронці кілька разів ударили хлопця і, при спробі виштовхнути його, звалили рамку безпеки. Відвідувач опинився на підлозі.

Повідомляється, що після інциденту відвідувача забрали в райвідділ поліції для складання протоколу і подальшого відшкодування матеріального збитку.

Відомо, кількість хворих коронавірусом в Україні знову росте. 12 585 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 9 грудня 2020 року.

 

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost