Дослідники з Великобританії встановили, які продукти корисні під час пандемії COVID-19. Зокрема, вчених цікавило, чи можна за допомогою їжі знизити ризик зараження і запобігти важкому перебігу інфекції у коронавірусних хворих, пише The Daily Mail
Цінність тут мають шість продуктів з супермаркетів і аптек.
Отже, для підтримки імунітету і в надії на швидке одужання варто включити в раціон кефір; морські водорості; тунець; темний шоколад і виноград; екстракт насіння грейпфрута і низин.
Остання речовина також відомо як харчова добавка Е234 і є природним консервантом, що виробляються бактеріями. Низин присутній в консервованій продукції, кажуть експерти, підкреслюючи таким чином несподівану користь консервів.
До слова, раніше ми писали, що за допомогою змін в раціоні ви можете захистити свої легені та зменшити симптоми респіраторних захворювань.
Також здоровий раціон може посилити ваш імунітет та збільшити вашу стійкість перед різноманітними інфекціями.