Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • «Навіть коли ми спимо, речі продовжують висмоктувати нашу енергію, і вранці ми встаємо вже втомленими»: як зменшити речовий шум

«Навіть коли ми спимо, речі продовжують висмоктувати нашу енергію, і вранці ми встаємо вже втомленими»: як зменшити речовий шум

Розмаїття предметів не дає нам розслабитись і зосередитись.

1 хв на прочитання24 Квітня 2023, 22:47
Поділитись:

Що таке речовий шум? Це надлишок речей та предметів на відкритих поверхнях, які дратують та нервують, пояснює Телеграм-канал «Життя в порядку»

«На стільці — одяг, на кухні — розвішані різнокольорові лопатки-поварашки, на комоді — тисячі різних дрібниць, у ванній — 15 гелів для душу. Все це розмаїття предметів не дає нам розслабитися і зосередитися. Якщо вам це знайоме, то ви перебуваєте у пастці речового шуму. Навіть коли ми спимо, речі продовжують висмоктувати в нас енергію. У результаті вранці ми встаємо вже втомленими, не розуміючи, чому», — ідеться в повідомленні.

Автори каналу пропонують позбутися того, що ріже очі. Це можуть бути забиті магнітами двері холодильника, нескінченні статуетки та сувенірчики, гори баночок із косметикою та шампунями.

Ви зможете скоротити речовий шум і дасте мозку відпочинок, якщо переберете ці предмети, позбудетеся непотрібного, а решту приберете у закриті шухляди та полиці. Також можна організувати відкрите зберігання, але в однакових контейнерах.

Також охайно не означає зручно: як зробити, щоб порядок став зручним.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.