Догори
Дати відгук

Найкращі продукти, які знижують ризик розвитку діабету

Вживання лісових горіхів пов'язане з меншим ризиком серцево-судинних хвороб, ожиріння та діабету.

1 хв на прочитання30 Травня 2023, 08:11
Поділитись:

Поряд із належною медичною допомогою їжа може допомогти запобігти хворобі та боротися з нею. Було виявлено, що ці бактерії у кишечнику захищають від ожиріння, метаболічного синдрому та діабету.

Виноград також містить антоціани та поліфеноли для захисту імунітету та здоров'я кишечника.

Третій інгредієнт, який ви повинні збільшити у раціоні, – це соєві боби. Вживання сої пов'язане зі зниженням ризику розвитку діабету на 23 відсотки. Соєві боби містять біологічно активні речовини, які називають геністеїном і даїдзеїном, які активізують бурий жир і прискорюють обмін речовин. Вони також допомагають вам почуватися ситим.

Одним із ключових способів запобігання розвитку високого рівня цукру в крові є здорове збалансоване харчування. Здорова дієта та активний спосіб життя допоможуть вам контролювати рівень цукру в крові.

Ті, хто має надмірну вагу, зможуть знизити рівень цукру в крові, якщо схуднуть. Якщо вам потрібно схуднути, більшість людей рекомендують робити це повільно з часом. Прагніть від 0,5 до 1 кг на тиждень, пояснює Гурєєва.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Фото ілюстративне
Напилася води і померла: у Великій Британії розслідують смерть жінки, якій призначили препарат, що викликає спрагу
2 хв на прочитання42 хвилини тому
Фото ілюстративне
Достатньо повідомити рацс: у Німеччині спростили процедуру зміни статі в документах
1 хв на прочитання7 годин тому
Підвищують тиск Шкідливі напої Артеріальний тиск
Лікар назвав популярні напої, які підвищують тиск
1 хв на прочитання8 годин тому
Закарпатські медики дорогою до лікарні знову запустили серце пацієнту
Закарпатські медики дорогою до лікарні запустили серце пацієнту
2 хв на прочитанняВчора
Порядок застосування допоміжних репродуктивних технологій оновлено - МОЗ
1 хв на прочитанняВчора
4 корисні звички щоб зменшити ризик розвитку раку і хвороб серця
2 хв на прочитанняВчора
Вміст трансжирів, натрію і калію в харчових продуктах: результати пілотного дослідження ВООЗ в Україні
3 хв на прочитанняВчора
Нутриціолог перерахувала продукти, які прискорюють старіння
1 хв на прочитанняВчора