Найкраще, що можна зробити з грибами, щоб повністю розкрити їх смак, — посмажити. Цей первісний спосіб приготування так і залишається кращим з кращих, незважаючи на всі нові технології. У смаженні грибів досягли успіху фіни, саме про їх рецепт вам розповість «Це Смак».
Гриби в пивному клярі — стародавній рецепт з цікавою історією. Широке розповсюдження отримав у часи Радянсько-фінської війни, коли список затребуваних серед солдатів страв обмежувався тими, які можна приготувати в польових умовах. Подейкують, що гриби в клярі полюбилися самому Миколі II.
Для кляру краще всього використовувати світле пиво, оскільки темне може надати страві небажану гірчинку. У оригінальному рецепті приправ немає, але звичні нам сіль і перець зайвими не будуть, а разом з ними часник, мускатний і навіть волоський горіх. До речі, якщо вам подобається більш хрустка скоринка використовуйте дрібні панірувальні сухарі. Для приготування найзручніше брати печериці втім, будь-які гриби в клярі вийдуть чудово! Збережіть наш рецепт грибів і переконайтеся, що це так.