Найкраще пюре: як у Франції готують картоплю «Буланжер»

1 хв на прочитання01 Січня 2023, 19:12

Не потрібні екзотичні інгредієнти. 

Господині, які впораються з цим рецептом, будуть удостоєні найвищої похвали від тих, кому випаде честь дегустувати страву. Іноді кулінари стоять перед вибором: приготувати пюре або поставити на стіл запечену картоплю. 

Найвигідніше виглядає другий варіант. А якщо приготувати страву за старовинним французьким рецептом, то всі будуть у шоці. Страва виходить неймовірно смачною, але при цьому не потрібні екзотичні інгредієнти. 

Список продуктів складається з:

ПОКРОКОВЕ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Для початку картоплю потрібно порізати на тонкі пластини, а цибулю перетворити на кільця. 
  2. Форму для запікання змащують невеликою кількістю масла. Решту інгредієнта розтоплюють і змішують з молоком і бульйоном. У рідину домішують спеції. 
  3. У форму не викладають усе відразу. Спочатку одну частину картоплі, потім цибулю, потім знову картоплю. 
  4. Заготівлю заливають молоком, накривають фольгою та готують 45 хв. у духовці при 180 °C. 

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: