Догори
Дати відгук

На Волині - спалах коронавірусу на птахофабриці

У  Володимирі-Волинському за останню добу виявили 43 нові випадки коронавірусу, коронавірус - у 34 працівників птахофабрики

1 хв на прочитання10 Червня 2020, 16:28
volynpost.com volynpost.com
Поділитись:

У коментарі  ВолиньPost головний санітарний лікар області Наталія Янко розповіла,  що у  Володимирі-Волинському за останню добу виявили 43 нові випадки коронавірусу. Значна частина людей із цієї кількості – працівники володимир-волинської птахофабрики.

"Загалом тут працюють приблизно 1300 людей, тож провели тестування цільових груп. А за останню добу підтвердили коронавірус у 34 працівників птахофабрики, нині є ще 20 підозр", - уточнила Янко.

Хворіють працівники цеху напівфабрикатів, що включає в себе забійний та фасувальний цехи і склад. За  словами Наталії Янко, епідеміологи прогнозували поширення коронавірусної інфекції у Володимир-Волинському районі, а також розповсюдження випадків від вогнища, що на птахофабриці, через велику кількість працівників на ній, у тому числі – з інших районів.

Серед тих, кого тестували, є  жителі міста Володимира-Волинського, Володимир-Волинського району, а також Нововолинська, Іваничівського і Турійського районів. Зважаючи на це, у Володимир-Волинському районі станом на 10 червня показник захворюваності на COVID-19 – найвищий в області.

За добу на Волині коронавірус підтвердили у 101 людини. Це найбільша кількість виявлених випадків за добу за увесь час пандемії в області.

Як відомо, у світі зафіксовано 7 039 918 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.