На сніданок або як десерт: рецепт сирників з шоколадом

2 хв на прочитання09 Вересня 2024, 22:35
Простий рецепт сирників з шоколадом

Крім традиційних сирників зі сметаною, існує безліч інших способів приготування цієї страви.

Сирники є одним з найпопулярніших сирних страв. Зазвичай їх подають на сніданок або як десерт. Крім традиційних сирників зі сметаною, існує безліч інших способів приготування цієї страви. Наприклад, сирники з шоколадом.

Для їх приготування нам потрібен в першу чергу сир. Він може бути будь-якої жирності, але обов ‘язково однорідним. Якщо раптом вам попався зернистый продукт, його потрібно заздалегідь подрібнити блендером. Нам також знадобляться цукор, яйця, сіль, борошно, розпушувач тіста і чорний або молочний шоколад.

Класичні

Сирники з шоколадом, інгредієнти:

Приготування:

  1. Сир поміщуємо в глибоку миску. З’єднуємо його з яйцями, цукром і сіллю, а потім ретельно перемішуємо. Сирна маса повинна вийти однорідною.
  2. Тепер до неї необхідно просіяти борошно і разрыхлитель. Вони додадуть майбутнього тесту еластичність і пружність. Саме завдяки борошну сирники будуть тримати форму.
  3. Знову ретельно вимішуємо сирну масу. В результаті повинно вийти вологе, але не надто липке тісто.
  4. Шоколадку поламати на однакові шматочки — вони будуть служити начинкою для десерту.
  5. Щоб сирне тісто не прилипало до рук, змащуємо руки олією. Тепер відокремлюємо від сирною маси невеликий шматочок і формуємо з нього паляничку. В її центр поміщаємо шматочок шоколаду і закриваємо з усіх боків краями паляниці. Виконуємо теж саме з рештою тіста.
  6. Коли всі сирники зліплені, обсмажуємо їх з обох сторін на невеликій кількості олії. Можна робити це під кришкою, щоб шматочки шоколаду швидше розтопилися.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: