Догори
Дати відгук

На Рівненщині жінка заморозила живцем новонароджену доньку — поліція

Горе-матір приховувала свою вагітність та народжувала вдома

1 хв на прочитання10 Лютого 2021, 18:33
Горе-мати живцем заморозила немовля Горе-мати живцем заморозила немовля
Поділитись:

Немовля, яке породілля з Рівненщини помістила в морозильник, ще було живим. Про це розповів заступник начальника слідчого відділення поліції №1 Сарненського районного відділу поліції Вадима Пінчука. Повідомляє «РадіоТрек».

"Причиною смерті стало переохолодження, тобто, дитину помістили живою в морозильну камеру", – повідомив Вадим Пінчук.

Нині горе-матір перебуває у Дубровицькій центральній районній лікарні. Вона уже прийшла до тями. Породілля втратила майже половину крові.

Раніше ми розповідали, що 9 лютого, до поліції надійшло повідомлення з Дубровицької райлікарні про те, що у приймальне відділення за допомогою звернулася 34-річна жінка з великою кровотечею. Як з'ясували поліцейські, восьмого лютого у с. Лютинськ Дубровицького району у жінки почалися пологи. З її слів, вона перебувала орієнтовно на сьомому місяці вагітності.

Породілля народила вдома, сама перерізала пуповину, загорнула дитину в рушник та у пакет, який потім поклала до морозильної камери. З її слів, дитина народилася мертвою. Породілля на обліку у жіночій консультації не перебувала. Зі слів чоловіка жінки, про вагітність йому нічого не було відомо.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.