Догори
Дати відгук

На Прикарпатті сталася жахлива ДТП: є загиблі і поранені

У результаті ДТП від отриманих травм дві людини загинуло, 13 осіб травмовано.

1 хв на прочитання09 Лютого 2021, 13:49
Аварія, фото: Нацполіція Аварія, фото: Нацполіція
Поділитись:

На Прикарпатті трапилася жахливе ДТП: на автодорозі державного значення Н-10 сполученням «Стрий-Чернівці-Мамалига» в селі Павлівка Ямницької сільської ТГ сталася ДТП із потерпілими. 

Аварія трапилася 8 лютого приблизно о 23:30.  Як повідомили у Нацполіції,  слідчі попередньо встановили, що 20-річний водій автомобіля «Мерседес Бенц Атео», виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не врахував дорожню обстановку, не надав переваги в русі, в результаті чого допустив зіткнення з пасажирським мікроавтобусом «Мерседес Спринтер». Останнім керував 46-річний мешканець Калуша. 

Від отриманих травм загинули два пасажири мікроавтобуса: 53-річна та 54-річний мешканці Рогатинщини. Також до медзакладу з травмами різного ступеня доставлено ще 13 пасажирів автобуса.

Правоохоронці перевірили водіїв на стан сп’яніння: обидва керманичі тверезі. Правоохоронці інформують, що водія спеціалізованої вантажівки затримано в порядку ст. 208 КПК України на місці аварії.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Невдовзі слідчі повідомлять про підозру мешканцю Павлівки, а суд обере запобіжний захід.

Відомо, що на шляхах України утворився справжній колапс. У більшості областей і сьогодні прогнозуються сніг та сильні хуртовини, вдень 0–5° морозу.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost