Фото ілюстративнеПожежа поверхневих покладів торфу виникла 31 серпня. Займання сталося на площі 2,8 га поблизу с. Ярмаки Миргородського району.
Як повідомили у Департаменті з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОДА, на 20.00 1 вересня пожежу загасили на площі 2,2 га.
Роботи з ліквідації пожежі тривають і сьогодні, 2 вересня.
Нагадаємо, підпалювання стерні та лісосмуг може обійтися у 30 тисяч гривень.
Актуально
Більше з розділу Еко
На суховантаж Fluvius Tavy встановили найбільше у світі аеродинамічне вітрило
1 хв на прочитання2 години тому
Міжнародні трейдери залишають Румунію через повернення України в Чорне море
2 хв на прочитання7 годин тому
Єгипетський порт Айн-Сохна став найглибшою штучною гаванню світу
1 хв на прочитання12 годин тому
Жовтий рівень небезпеки: Закарпаття накриє густий туман у ніч на 22 грудня
1 хв на прочитанняВчора
Рекордний сезон на Галіндезі: українські полярники нарахували понад 700 гнізд із малечею пінгвінів
1 хв на прочитанняВчора
У Карпатах відремонтували притулок для туристів
1 хв на прочитанняВчора
Йоль, Коляда та Сонцеворот: як змінити життя у найдовшу ніч року, поради від кармолога
3 хв на прочитанняВчора
Держрибагентство розпочало масштабну кампанію з розподілу квот на промвилов біоресурсів
1 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost
Як полегшити закладеність носа без сильних судинозвужувальних засобів
2 хв на прочитаннягодина тому
Прокурори завершили розслідування щодо співробітника військкомату в Одесі
1 хв на прочитання4 години тому
Під Миколаєвом оштрафували чоловіка за транспортування акації та клена
1 хв на прочитання6 годин тому
Зміни у русі поїздів зі Словаччини до України: Кошиці — Чоп замість Ужгорода
1 хв на прочитання9 годин тому
У румунських горах знайшли великий безпілотник із парашутом: триває розслідування
1 хв на прочитання10 годин тому
День енергетика: люди, які тримають світло
4 хв на прочитанняВчора
Як правильно прикрасити ялинку, щоб задобрити Вогняного Коня
1 хв на прочитанняВчора
Щоб кутя не скисла: секрети приготування та правила зберігання традиційної страви
2 хв на прочитанняВчора

