Догори
Дати відгук

На Одещині знайшли повішеним собаку: власник підозрює сусіда (ФОТО)

Розбиратись у деталях справи будуть правоохоронці

1 хв на прочитання31 Жовтня 2023, 22:22
Знайшли повішеним собаку Знайшли повішеним собаку
Поділитись:

В Ізмаїльському районі вчора, 30 жовтня, трапилась шокуюча ситуація: мешканець села Каланчак знайшов свою домашню собаку повішеною. Вражений побаченим, 69-річний чоловік звернувся до правоохоронних органів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.

Страшну знахідку господар виявив близько 15:00 дня. Труп домашнього улюбленця був причеплений до паркану. Як стало відомо “БІ” з власних джерел, винним у вбивстві чотирилапого охоронця дому власник собаки підозрює свого сусіда, який мешкає з ним на одній вулиці, через декілька будинків, і на якого вже написано відповідну заяву. Більш того, за інформацією “БІ”, підозрюваний вже не перший раз вчиняв подібне з іншими псами по селу. Попередньо, причина такої поведінки полягає у тому, що собаки розривають домашню птицю.

Розбиратись у деталях справи будуть правоохоронці, які наразі вирішують питання про внесення ЄРДР за ч. 1 ст. 299 КК України. Труп повішеної собаки забрали на експертизу.

Окремо зауважимо, що ця подія вже набрала розголосу не тільки серед мешканців села Каланчак, але й за його межами. У різноманітних соцмережах доволі жваво обговорюється ця подія. Можна сказати, що кожен з “героїв” цієї історії має тепер своїх прихильників: одні захищають власника загиблої собаки, інші відверто звинувачують у скоєному саме господаря пса, вважаючи, що пес полював на чужу птицю саме через те, що постійно голодував.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.