Догори
Дати відгук

На Львівщині мисливці відстрілюватимуть собак і котів поза межами лісових масивів

Також ідеться про відстріл мисливських тварин, а саме вовків, лисиць, єнотовидних собак і сірих ворон.

1 хв на прочитання17 Грудня 2023, 08:26
Зображення згенеровано нейромережею Зображення згенеровано нейромережею
Поділитись:

Радехівські мисливці будуть відстрілювати собак і котів поза межами лісових масивів. Про це заявили у місцевій міськраді.

Зокрема в опублікованій живодерській заяві йдеться про відстріл мисливських тварин, а саме вовків, лисиць, єнотовидних собак, сірих ворон, а також бродячих собак і котів у світлий час доби, поза межами лісових масивів, а також на відстані не менше ніж 200 м до меж населених пунктів і окремо стоячих будівель, у яких можуть перебувати люди.

Посадовці заявили, що приймали рішення на підставі дозволу, виданого Радехівському ТМіР N° 14 від 8 грудня 2023 р. Західним міжрегіональним управлінням лісового та мисливського господарства, і керуючись Законом України «Про мисливське господарство та полювання», а також наказом Львівської ОВА Nº154/22 від 08.08.2022, Рішенням ДНПК при Львівській ОВА протоколом N°2 від 20.07.2023р, та Наказом Nº24 від 11 грудня 2023 року Радехівського МіР.

Бригади мисливців діятимуть 17.12.2023 р. на території єгерських обходів N° 5 (поза межами населених пунктів Корчин, Яструбичі, Тоболів, Торки, Забава, Сушно, Андріївка), N°3 (поза межами населених пунктів Оглядів, Монастирок Оглядівський, Старий Майдан, Трійця, Дмитрів, Дубини, Криве), а також N° 2 (поза межами населених пунктів Опліцько, Гута-Скляна, Мукані, Хмільно, Немилів, Середпільці).

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost