Догори
Дати відгук

На Кіровоградщині у будинку зоозахисниці сталося задимлення: загинули 40 тварин (ВІДЕО)

Богдана Стоян допомагає собакам та котам десять років.

1 хв на прочитання01 Січня 2022, 13:00
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

За словами Богдани, 25 грудня вона та інші зоозахисники до 16:00 годували тварин. Близько 17:00 перестали працювати камери відеоспостереження. Наступного дня вранці, жінка побачила задимлення та викликала пожежників.

"Дім глиняний та старий, просідає. Груба відійшла від стіни, десь залетіла іскра у вольєр і все почало тліти: вольєри, проводка. Вогню не було. Тварини, що були у хаті – вчаділи. Це ті тварини, які були на стерилізації, яких нам підкинули", – розповіла жінка Суспільному.

Врятувати з будинку вдалося одну кішку. Нині вона на перетримці, неушкоджена та здорова, сказала жінка. Вціліли 12 тварин, які були на вулиці.

Богдана Стоян допомагає собакам та котам десять років. Для них орендувала приміщення, де лікувала та доглядала тварин, там же їх стерилізували запрошені ветеринари. Тварин жінці підкидали у двір, приносили у мішках та коробках.

"Це моя трагедія, – каже жінка.- Я п'ю заспокійливі і нічого не їм. Відчуваю за собою провину. Мені хотілось би достукатися до людей, які викидають кішку та думають – її підберуть у хороші руки. У мене були хороші руки. Всі тварини були нагодовані, спали на килимах та подушках, але сталося це".

Нині шукають нове приміщення, де можна доглядати за тваринами.

Нагадаємо, потепління призведе до зміщення меж лісів — дані дослідження. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко