Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • На Буковині двоє рибалок завдали збитків державі на понад 130 тисяч гривень

На Буковині двоє рибалок завдали збитків державі на понад 130 тисяч гривень

На порушників складено адміністративні протоколи

1 хв на прочитання05 Листопада 2023, 15:27
На Буковині двоє рибалок завдали збитків державі На Буковині двоє рибалок завдали збитків державі
Поділитись:

На початку листопада 2023 року при здійсненні рибоохоронних заходів Чернівецьким рибоохоронним патрулем на Дністровському водосховищі в адміністративних межах с.Кормань Дністровського району Чернівецької області спільно з працівниками сектору водної поліції ВП ХРУП виявлено двох громадян, які за допомогою металевого човна та заборонених знарядь лову у кількості 4 шт. здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Правопорушники своїми незаконними діями встигли добути наступні види водних біоресурсів: вирезуб – 6 екз.,лящ – 8 екз., сазан – 2 екз., судак – 2 екз., загальною вагою 33 кг.

Завдані збитки рибному господарству України склали 131 111 грн.

На порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП та за ч. 2 ст. 90 КУпАП.

На місце вчинення правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу Дністровського РВП ГУНП в Чернівецькій області, які здійснили огляд місця події. Працівниками поліції вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР.

Рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись норм природоохоронного законодавства. У разі виявлення порушення – прохання терміново повідомляти на «гарячу лінію» Управління: (066) 067-38-69.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.