Догори
Дати відгук

МОЗ створить вебпортал для пропаганди вакцинації від COVID

У тестовому режимі портал про щеплення від ковіду запрацює вже 8 лютого.

1 хв на прочитання03 Лютого 2021, 11:20
Вже наступного тижня в тестовому режимі запрацює вебпортал, який буде інформувати про вакцинацію від коронавірусу Вже наступного тижня в тестовому режимі запрацює вебпортал, який буде інформувати про вакцинацію від коронавірусу
Поділитись:

Незабаром в Україні з'явиться вебпортал, який розповідатиме про вакцинацію від коронавірусу та заохочуватиме людей робити щеплення. Про це 3 лютого на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Ярослав Кучер.

Наразі відомо, що портал створюватиме Міністерство охорони здоров'я спільно з партнерами. 

«Першу версію порталу буде запущено 8 лютого 2021 року, повноцінну версію з усім необхідним функціоналом і мобільною версією — до кінця лютого», — сказав Кучер.

За словами заступника міністра, проведення вакцинації від COVID-19 в Україні також відбуватиметься за допомогою новітніх інформаційно-телекомунікаційних систем та електронних інструментів. 

 Як стало відомо раніше, у МОЗ хочуть змінити план вакцинації, аби перші особи держави зробили щеплення від COVID-19 раніше. Щеплення Володимира Зеленського та Дениса Шмигаля нібито має збільшити довіру до вакцинації від ковіду більшості українців. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.