Молоко у каві знижує ймовірність одного з видів раку: дослідження вчених

1 хв на прочитання26 Березня 2024, 10:10

Цей компонент знижує ймовірність серйозної проблеми.

Вчені повідомляють, що молоко у каві знижує ймовірність появи раку стравоходу.

Гарячий напій здатний роз'їдати тканини стравоходу, що призводить до появи злоякісних пухлин. Молоко знижує температуру напою і дозволяє йому комфортно засвоїтись в організмі.

При вживанні чорної кави в організмі знижується всмоктування кальцію, а додавання молока до кави допомагає компенсувати цей недолік.

Проте вчені попереджають, що каву з молоком можна пити не всім. Якщо у вас є порушення або захворювання шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної або нервової систем, то варто від нього утриматися.

Якщо говорити про те, як пити каву, щоб не зашкодити здоров'ю, то тут все доволі просто. Каву з молоком краще пити вдома, а не в кафе. По-перше, вдома ви можете використовувати якісні вершки, а не звичайне молоко. По-друге, ви завжди можете додати знежирений продукт.

І хоча стійкої пінки в останньому випадку ви не отримаєте, однак жирність напою досить сильно впаде. А ще вдома можна втриматися від спокусливого десерту, які часто пропонують у кафе.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: