Догори
Дати відгук

Місячний календар на жовтень 2022: дні найбільшої удачі і небезпеки

У дні повного Місяця і молодика краще за все стримати активність і проявляти обережність у всьому.

3 хв на прочитання09 Вересня 2022, 22:13
Поділитись:

Місячний календар на жовтень 2022 розповість, в які дні нові починання принесуть максимальну користь, коли енергія небесного світила допоможе реалізувати плани та ідеї і зміцнити фінансове становище, а коли варто дотримуватися граничної обережності, щоб не накликати на себе неприємності.

Фази Місяця в жовтні 2022

Щоб розрахувати найбільш сприятливі дні місяця і розпланувати справи, необхідно знати фази місячного циклу. У дні повного Місяця і молодика краще за все стримати активність і проявляти обережність у всьому.

  • Зростаючий Місяць – з 1 по 8 жовтня.
  • Повня - 9 жовтня в сузір'ї Овна.
  • Спадний Місяць-з 10 по 24 жовтня.
  • Молодик - 25 жовтня в сузір'ї Скорпіона.

Сприятливі дні в жовтні 2022

Місячний календар на жовтень 2022 допоможе дізнатися в які дні сила небесного світила приверне в життя удачу і гроші, посилить жіночність і привабливість

1 жовтня 2022 - зростаючий Місяць у знаку Стрілець - у цей день може загострюватися інтуїція. Підказки внутрішнього голосу допоможуть розібратися в складних справах і вирішити проблеми. Сприятливий день для спілкування, можна легко налагодити корисні контакти. Посилюється привабливість і впевненість в собі. Можна вирушати в поїздку або подорож.

5 жовтня 2022 – зростаючий Місяць у Водолії - посилюється кмітливість і кмітливість, що ідеально для навчання і самоосвіти. Легко засвоюється нова інформація. У професійній сфері можна домогтися значних успіхів і реалізувати заплановане. Посилюється і романтичний настрій. Сприятливий день для початку відносин.

12 жовтня 2022 – місяць у знаку Тілець - рішучість і наполегливість приведуть до потрібного результату. Сприятливий день для вирішення фінансових питань, пошуку роботи і додаткових джерел доходу. У цей день можна розпрощатися зі шкідливими звичками і спробувати щось нове. У відносинах це час любові, романтики і зміцнення зв'язку зі своєю другою половинкою.

22 жовтня 2022 – спадний Місяць у знаку Діва - відмінний день для роботи, яка вимагає уваги до деталей. Ця доба принесе грошову удачу, при серйозному підході до роботи можна розраховувати на зміцнення матеріального становища. Повертаючись до старих невирішених проблем можна знайти рішення.

26 жовтня – зростаючий Місяць у знаку Скорпіон - будь-які нові починання увінчаються успіхом. Час втілювати свої найсміливіші ідеї і складати плани на майбутнє. У другу місячну добу можна залучити удачу, переосмисливши негативні якості. Поборовши заздрість і злість можна відкрити собі дорогу до позитивних змін.

Несприятливі дні в жовтні 2022

9 жовтня 2022 - повня в знаку Овна - пік зростання небесного світила це час, коли потрібно стримати будь-яку активність. Підвищується ймовірність конфліктів і невдалих збігів обставин, ризик травматизму, аварій і нещасних випадків. Коли місячна енергія досягає максимуму слід проявляти максимальну обережність, уникати нових знайомств і бути уважними на дорозі.

17 жовтня 2022 - третя чверть, Місяць у знаку Рак - в цей день потрібно зменшити оберти і зайняти позицію спостерігача. Не варто квапити події, необачні вчинки можуть обернутися проблемами. У цю добу потрібно доводити розпочате до кінця і повертатися до свого досвіду, аналізуючи помилки. У складній ситуації варто покладатися на підказки інтуїції.

 

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
 Європейський Союз готується до прийняття Packaging and Packaging Regulation
Новий регламент ЄС щодо упаковки PPWR: багаторазове пакування, заборона на деякі види пластику та мінімізація плівки
2 хв на прочитання21 хвилину тому
Розваги на джипах квадроциклах та багі у заповідниках можуть заборонити законом Міндовкілля про збереження природи
Розваги на джипах, квадроциклах та багі у заповідниках можуть заборонити законом: деталі
1 хв на прочитаннягодина тому
Посадовці зрубували сторічні дуби в Чорнобильському заповіднику
Правоохоронці викрили посадовців, які зрубували сторічні дуби в Чорнобильському заповіднику
2 хв на прочитаннягодина тому
Збитки довкіллю ДніпроГЕС Нафтопродукти
Збитки довкіллю внаслідок атаки по ДніпроГЕС становлять понад 140 млн гривень
1 хв на прочитання2 години тому
Клумба на дачі, виконана в пні старого дерева: ідеї та поради (ФОТО)
1 хв на прочитання5 годин тому
Бузок у ландшафтному дизайні: чарівність і краса (ФОТО)
1 хв на прочитання12 годин тому
Кліматичні зміни треба розглядати як можливість розвитку агросектору - Висоцький
1 хв на прочитанняВчора
Величні мандрівники: як осетрові пережили динозаврів, та можуть зникнути назавжди
10 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost