Догори
Дати відгук

Мер Тернополя повстав проти локдауну

У місті з 8 січня не закриють школи та не відправлять підприємства й державні установи на вимушені канікули.

1 хв на прочитання06 Січня 2021, 18:35
Сергій Надал, фото з відкритих джерел Сергій Надал, фото з відкритих джерел
Поділитись:

У Тернополі з 8 січня не будуть вводити посилені карантинні обмеження. як це постановив 9 грудня Кабмін  та рекомендує МОЗ. Про це 6 січня у відеозверненні заявив мер міста Сергій Надал.

"У нас не те що немає зростання кількості хворих, у нас навпаки зменшилася кількість людей, які хворіють.Тому Комісія із надзвичайних ситуацій прийняла рішення  не вводити ніяких додаткових обмежень до тих, які діяли раніше", - сказав Надал.

Очільник Тернополя додав, що в місті  стало менше людей, які знаходяться у лікувальних закладах із COVID-19. Практично немає хворих серед дітей і працівників освіти. Тому з 11 числа діти йдуть до школи. 

Нагадаємо, що за минулу добу в Тернопільській області виявили 53 випадки інфікування на коронавірус. Не впоралися з хворобою та померли 4 людини. Усього з початку епідемії коронавірусу в Україні в Тернополі та області на цю недугу захворіло 43 тис. 459 осіб. Із них 475 людей померло.

Як ми інформували своїх читачів раніше, 6 тис. 911 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 6 січня 2021 року. Зокрема, захворіли 203 дитини та 406 медпрацівників.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost