Догори
Дати відгук

Меню на QR-кодах: вплив на сталий розвиток та екологію

Дізнайтеся, як впровадження меню на QR-кодах в ресторанах завдає позитивного впливу на екологію, сталий розвиток ресторану та економічний прибуток бізнесу.

2 хв на прочитання18 Вересня 2023, 15:00
Поділитись:

Пандемія COVID-19 призвела до інновацій у ресторанній галузі, зокрема впровадження цифрових меню з QR-кодами, які дозволяють клієнтам переглядати меню без контакту з фізичними меню, зменшуючи ризик зараження мікробами. Але також ця інновація має низку якостей, що завдають впливу на екологію, сталий розвиток ресторану та економічний прибуток. 

Як працює QR меню у ресторані?

Кожен столик або місце на ресторанному столі може мати свій власний QR-код, або ж один загальний для всього закладу. Клієнт просто сканує цей код за допомогою камери свого мобільного пристрою, після чого має доступ до меню.

Які екологічні переваги має QR меню?

Розглянемо які саме плюси має використання цієї трендової інновації.

 Використання QR-кодів допомагає уникнути використання одноразових паперових меню та зменшує глобальну проблему відходів.

 Ресторани можуть оновлювати меню в реальному часі, що зменшує кількість харчових відходів та сприяє відображенню лише доступних продуктів.

 QR-коди допомагають клієнтам обирати більш екологічно чисті страви та альтернативи, забезпечуючи детальну інформацію про інгредієнти та походження.

Переваги використання онлайн-меню для бізнесу

Рідко буває, коли інновації є екологічними та вигідними для бізнесу одночасно, але не у випадку онлайн-меню з використанням QR-кодів, тож розглянемо переваги:

 Дослідження підтверджують, що фотографії страв у меню збільшують середній чек.

 QR-коди збирають дані в реальному часі про вподобання клієнтів, попит і відгуки, дозволяючи ресторанам оптимізувати свою роботу.

 Меню з QR-кодами може бути оновлене в реальному часі, що спрощує процес внесення змін та адаптації до нових обставин.

 Екологічно свідомий заклад приваблює екологічно свідомих клієнтів та вирізняє серед інших закладів.

Як зробити онлайн-меню?

Розробити інноваційне меню можна самостійно, однак для більшої ефективності та надійності рекомендуємо скористатись сервісом ChoiceQR. Він дозволяє створити онлайн-меню з QR-кодом або посиланням, забезпечуючи високу конверсію на рівні 30%. Порівняно зі звичайним PDF-форматом, сервіс ChoiceQR надає інтерактивну можливість перегляду графіку робочих годин, контактної інформації, Wi-Fi пароля, адреси у соцмережах та залишення відгуків.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Зображення згенеровано ШІ
Шашлик у томатному маринаді — можна готувати як на мангалі, так і в духовці чи на грилі
1 хв на прочитання2 години тому
ФОТО: лінія електропередач / Укрінформ
Міненерго заохочує бізнес розвивати модель постачання електроенергії
1 хв на прочитання3 години тому
ФОТО: ілюстративне
В Україна почала дешевшати морква: чого чекати на свята?
1 хв на прочитання4 години тому
Термінова нарада щодо критичної ситуації з опалювальним сезоном у Кривому Розі
Критична ситуація з опалювальним сезоном у Кривому Розі, – Мінрозвитку
1 хв на прочитанняВчора
Італія допомагатиме Україні відновлювати енергетику та залучати інвестиції для відновлення економіки
2 хв на прочитанняВчора
Батькам дітей із особливими потребами компенсуватимуть витрати на асистента: у Львові затверджено новий порядок
1 хв на прочитанняВчора
У ДАР з'явиться система оповіщення для бджолярів - Мінагро
1 хв на прочитанняВчора
На Миколаївщині порушники відшкодували понад 23 тисячі гривень збитків за незаконну рубку дерев
2 хв на прочитанняВчора