Малолітній монстр: у Бразилії хлопчик забив 23 тварини на території ветклініки

2 хв на прочитання17 Жовтня 2024, 08:09
ФОТО: ілюстративне

Бразилія – одна з найбільш негуманних країн, коли йдеться про тварин – організація United Animal Rescue.

У Бразилії стався шокуючий трагічний інцидент. 9-річний хлопець проник до ветеринарної клініки, яка нещодавно відкрила невелику ферму, та вбив 23 тварини. Інцидент стався в місті Нова-Фатіма, розташованому в північній частині штату Парана, повідомляє Mixvale.

Він переліз через стіну разом із собакою та перебував у приміщенні близько 40 хвилин, протягом яких жорстоко катував місцевих тварин. Кидав об стіни і розчленовував їх. Серед забитих - 15 кроликів. Власник клініки був впевнений, що дитина просто прийшла пограти з утриманцями. Адже він приходив і напередодні на відкриття закладу. Але в якийсь момент звернув увагу на кадри з камер спостереження і вжахнувся.

ФОТО: Хлопець проникає на територію ветклініки, щоб перебити там тварин / Divulgação

Ветеринар Лусіо Баррето був шокований, коли знайшов тіла тварин, якими раніше дбайливо опікувався. За його словами, ця подія викликала глибоке почуття безпорадності та розбила серця всієї команди клініки. Співробітники тимчасово припинили роботу для відновлення після трагедії та проведення слідчих дій. Тварин, які вижили, передали під нагляд інших ветеринарів.

Поліція вже встановила особу хлопця та його бабусі-опікунки. Раніше у нього не фіксували схильності до жорстокої поведінки. За бразильським законодавством, 9-річний хлопець не підлягає кримінальній відповідальності. Проте йому можуть призначити соціально-виховні заходи та психологічне консультування.

Цей інцидент викликав хвилю обурення серед місцевих жителів та зоозахисників. Організація United Animal Rescue різко засудила цей випадок, наголошуючи на традиційно негуманному ставленні до тварин у країні. Активісти закликають посилити нагляд за тваринами та запровадити освітні програми в школах, спрямовані на виховання належного ставлення до навколишнього світу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: