М`які та соковиті: відбивні у маринаді та клярі по-новому

1 хв на прочитання10 Жовтня 2022, 23:40

Ви отримаєте неймовірний вибух смаків.

Якщо ви хочете приготувати таку звичну страву як відбивні по-новому, то вам у цьому допоможе маринад.

Один із варіантів – цибулевий. Достатньо замаринувати у ньому м'ясо – і ви отримаєте неймовірний вибух смаків. Самі ж відбивні виходять ніжними та соковитими.

Фудблогерка Марія Михальченко поділилася рецептом відбивних у цибулевому маринаді на своєму каналі "Смаколик.юа Марія Михальченко" в YouTube.

Інгредієнти:

Кляр:

яйця – 4-6 шт.

борошно

сушений кріп – 1 ч. л.  

Спосіб приготування:

  1. М`ясо порізати та відбити молотком.
  2. Для приготування маринаду потрібно змішати цибулю, 1 яйце, сіль та перець. Збити це все блендером.
  3. У посудину викласти м`ясо, змащуючи кожен шар маринадом. Закрити посудину та залишити маринуватися на 30-50 хвилин.
  4. Для кляру змішати 4-6 яєць, сіль, перець та трохи борошна. Перемішати віничком.
  5. Мариновані шматочки м`яса обкачати спочатку в борошні, потім у клярі.
  6. Посмажити відбивні.
Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: