Догори
Дати відгук

М`які та соковиті: відбивні у маринаді та клярі по-новому

Ви отримаєте неймовірний вибух смаків.

1 хв на прочитання10 Жовтня 2022, 23:40
Поділитись:

Якщо ви хочете приготувати таку звичну страву як відбивні по-новому, то вам у цьому допоможе маринад.

Один із варіантів – цибулевий. Достатньо замаринувати у ньому м'ясо – і ви отримаєте неймовірний вибух смаків. Самі ж відбивні виходять ніжними та соковитими.

Фудблогерка Марія Михальченко поділилася рецептом відбивних у цибулевому маринаді на своєму каналі "Смаколик.юа Марія Михальченко" в YouTube.

Інгредієнти:

  • м`ясо – 1 кг
  • цибуля – 2 шт.
  • яйця – 1 шт.
  • сіль, перець

Кляр:

яйця – 4-6 шт.

борошно

сушений кріп – 1 ч. л.  

Спосіб приготування:

  1. М`ясо порізати та відбити молотком.
  2. Для приготування маринаду потрібно змішати цибулю, 1 яйце, сіль та перець. Збити це все блендером.
  3. У посудину викласти м`ясо, змащуючи кожен шар маринадом. Закрити посудину та залишити маринуватися на 30-50 хвилин.
  4. Для кляру змішати 4-6 яєць, сіль, перець та трохи борошна. Перемішати віничком.
  5. Мариновані шматочки м`яса обкачати спочатку в борошні, потім у клярі.
  6. Посмажити відбивні.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Зеленський підписав Закон про підтримку агросектору — важливий крок до стандартів ЄС
Президент підписав євроінтеграційний Закон про підтримку аграріїв
1 хв на прочитання2 години тому
Фото ілюстративне
Єврокомісія не виключає судових позовів проти Польщі, Угорщини та Словаччини через заборону українського зерна
1 хв на прочитання3 години тому
Фото ілюстративне, My pictures are CC0. When doing composings / Pixabay
Аграрії України намолотили понад 40 мільйонів тонн зернових
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Нові правила сплати за землю: спрощення переходу обов’язків при зміні власника нерухомості
1 хв на прочитання31 Жовтня 2025
В Одеській області вводять осінньо-зимову заборону на вилов риби у зимувальних ямах
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Хелловін: від кельтських традицій до українських інтерпретацій
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
На Закарпатті розслідують забруднення річки Верке (ФОТО)
1 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Каріньян повертається: день, коли червоне вино з характером святкує своє відродження
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025