Догори
Дати відгук

Люди страждатимуть від підвищеного тиску та серцевих захворювань: магнітні бурі на неділю, 1 жовтня

Просто для метеозалежних справжнім порятунком стане настоянка із подрібненого сухого чистотілу та ложки календули

2 хв на прочитання01 Жовтня 2023, 12:36
Поділитись:

Періоди магнітних бур – це несприятливий час для людей, які страждають від підвищеного тиску, серцево-судинних захворювань. У багатьох погіршується самопочуття, але якщо дотримуватися правильного харчування, відпочивати, все буде добре. Який прогноз щодо магнітних бур зробили вчені на 1 жовтня?

За прогнозами сайту Метеоагент, у неділю, 1 жовтня, геомагнітний стан буде більш-менш спокійним. Прогнозується низька магнітна буря із К-індексом – 3.

Вплив магнітної бурі на організм

На людину більше впливають перепади температур, зміна погоди, зміна атмосферного тиску, аніж магнітні бурі. Такого висновку дійшли медики.

Магнітні бурі впливають на метеозалежних людей, які мають якісь проблеми зі здоров’ям. Зазвичай це гіпертонія, ішемічна хвороба серця.

Тому медики радять у дні геомагнітних обурень обмежити фізичні та навіть розумові навантаження. Також слід добре висипатися, пам’ятати про водний баланс і дотримуватись його.

Потрібно приділити увагу й харчуванню. Бажано відмовитися від гострої, смаженої їжі та спиртних напоїв.

Який чай допомагає протистояти магнітним бурям?

Це скоріше не чай, а трав’яні настоянки. Так, якщо у вас є проблеми з серцем, приготуйте собі збір із плодів глоду, шипшини, листя м’яти, кропиви та ромашки. Заваріть усі компоненти в рівних частинах та пийте як чай.

Просто для метеозалежних справжнім порятунком стане настоянка із подрібненого сухого чистотілу та ложки календули. Залийте трави на шість тижнів горілкою та тримайте в темному місці. Приймати потрібно двічі на день по десять крапель, запиваючи водою при погіршенні самопочуття через зміну погоди.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.