Догори
Дати відгук

Львів’янка впала в кому під час масажу в приватному центрі краси

Жінку госпіталізували у важкому стані з травмою шийного відділу хребта

1 хв на прочитання22 Червня 2023, 19:11
Поділитись:

У середу, 21 червня, у приватному медико-косметологічному центрі у Львові 35-річна відвідувачка впала в кому під час процедури масажу. Жінку госпіталізували у важкому стані з травмою шийного відділу хребта. Обставини трагічного випадку з'ясовує поліція.

За даними ZAXID.NET, інцидент трапився 21 червня у приватному салоні краси, який орендує кабінет в будівлі на вул. Пасічній, 160 (приміщення підприємства «Модем»). 35-річна львів’янка знепритомніла під час процедури масажу, її госпіталізували у важкому стані.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підтвердили, що отримували такий виклик. Пацієнтку в стані коми госпіталізували у львівську лікарню святого Луки.

У прес-службі Першого медоб'єднання Львова розповіли, що 35-річна львів’янку госпіталізували у відділення анестезіології та інтенсивної терапії у важкому стані з травмою шийного відділу хребта. Медикам вдалося стабілізувати стан жінки.

«Нейрохірурги зафіксували шию, стан жінки покращується, спостерігається позитивна динаміка», ­– розповіли в лікарні 22 червня.

Також медики повідомили про цей інцидент в правоохоронні органи. У поліції Львівщини зазначили, що проводять перевірку щодо згаданого факту.

Нагадаємо, раніше ми писали: жінка померла після маніпуляції на хребті  

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.