Догори
Дати відгук

Лікарські рослини, які допоможуть полегшити стан при геморої

На щастя, існує безліч способів, які допоможуть у лікуванні хвороби в домашніх умовах.

1 хв на прочитання08 Серпня 2023, 14:20
Поділитись:

Геморой є досить поширене захворювання, від якого страждає більшість людства. Це з кількома причинами – наприклад, неправильним способом життя чи спадковою схильністю.

Що приймати при геморої?ґ

НАСТІЙ ТРАВИ ГОРЦЯ ПОЧЕЧУЙНОГО (геморойної трави). Для добової дози столову ложку трави залити 2 склянками окропу і наступного дня випити за 3 прийоми.

ВІДВАР ТРАВИ ГОРЦЯ ПОЧЕЧУЙНОГО. 2 чайні ложки сухої трави на 0,5 л води кип’ятити на слабкому вогні 15 хвилин, настояти 2 години, процідити. Пити по 1/2 склянки 3-4 рази на день за 30 хвилин до їди. Застосовується як легкий проносний і кровоспинний засіб. З трави горця почечуйного рекомендують також робити припарки – як протизапальний засіб та знеболюючий при гемороїдальних шишках.

ПРЕПАРАТИ ТРАВИ ГОРЦЯ ПОЧЕЧУЙНОГО, заготовлені до почервоніння стебел, застосовують при гемороїдальних кровотечах.

НАСТІЙ ТРАВИ ДЕРЕВІЮ. 15 г трави з гілками залити склянкою окропу, настояти годину. Приймати по столовій ложці 3-4 рази на день до їди. Можна приймати і без дозування, якщо столову ложку трави настояти в 0,5 л окропу. Застосовується як дуже ефективний кровоспинний засіб на початкових стадіях геморою.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.