Догори
Дати відгук

Лікарі розповіли, чому чоловікам шкідливий гарячий душ

Зниження рівня гормону тестостерону

1 хв на прочитання26 Липня 2023, 22:34
Поділитись:

Вчені з Каліфорнійського університету проаналізували, як впливає гаряча вода на чоловічий організм та їхнє сексуальне здоров'я

Чоловіки, які захоплюються надмірно гарячим душем, можуть помітити зниження сексуальної активності та навіть здатності до запліднення.

Дослідники з Каліфорнійського університету аналізували, наскільки впливає гаряча вода на чоловіків та їхнє сексуальне здоров'я.

Спостереження показали, що у 80% учасників експерименту, які воліли купатися під гарячою водою, виявились проблеми у сечостатевій системі. Більшість чоловіків, точніше їхні аналізи, підтвердили зниження кількості активних сперматозоїдів. Такий діагноз будь-якої миті загрожує повністю перерости в безпліддя.

Також лікарі в рамках досліджень довели, що гарячий душ не лише знижує кількість активних сперматозоїдів, а й впливає на «резервні», які виробляються та зберігаються у мошонці. Але найсерйознішим наслідком високих температур фахівці назвали різке зниження рівня гормону тестостерону, що загрожує імпотенцією.

Тому медики наполегливо рекомендують чоловікам звернути увагу на розпорядок дня, виконуйте якнайбільше фізичних активностей, урізноманітнюйте вправи різними видами навантажень.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost