Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Левам труднощі, Козерогам прибутки: гороскоп на тиждень із 26 червня по 2 липня

Левам труднощі, Козерогам прибутки: гороскоп на тиждень із 26 червня по 2 липня

27 червня о 03:23 за київським часом Меркурій входить на знак Рака

4 хв на прочитання25 Червня 2023, 22:13
Фото: Народна правда Фото: Народна правда
Поділитись:

Тиждень нагадує кардіограму: то догори, то донизу, то зліт, то падіння. Важливо навчитися маневрувати у ситуаціях та інформаційних потоках, перемикати свій стан, вчасно переходити з балансу на гнучкість.

Дні зростального допомагають подолати складності, тому можна спланувати найважливіші справи другу половину тижня (29 червня – 2 липня). У цей час добре закривати поточні справи, наводити лад у своєму житті, виправляти помилки, відвідувати державні інстанції, підписувати юридичні документи. День сили – 29 червня.

26 та 27 червня – напружені дні, планетарні енергії сприяють підвищеним заторам на дорогах, затримкам під час доставляння товарів, непорозуміння у взаєминах. Все ламається, документи втрачаються, оточення дратує своєю поведінкою. Утримайтеся від ексцентричних вчинків та різких висловлювань у ці два дні! Великий ризик ошуканства, ілюзій, отруєнь та інфекційних захворювань.

27 червня о 03:23 за київським часом Меркурій входить на знак Рака, але зберігаються складні енергії попереднього дня. Самотність та конфлікти з родичами негативно позначаються на стані здоров’я. Вразливість, сонливість та плаксивість можуть бути підвищеними. Відмовтеся від сумнівних пропозицій. Увечері можуть накрити похмурі думки та образи. Дозвольте собі розслабитися, прийміть розслаблювальну ванну з морською сіллю та трав’яний чай.

28 червня з’єднання Венери та Чорного Місяця у Леві. Таємне стає явним, потаємне – відомим. Бажання – оманливі, а перше враження – помилкове. Цього дня будьте уважними, якщо збираєтеся активувати чи справити приємне враження на інших людей – результат може бути протилежним. Будь-які дії підсвічені Чорним Місяцем, будьте пильні!

29 та 30 червня, а також 1 липня – сприятливі дні, які підходять для нових починань та кардинальних змін. Вдалими є оновлення інтер’єру в будинку, заняття з дітьми, спілкування з батьками. Гарний час для сімейних справ, романтичних зустрічей, душевних розмов, творчості, кіновечорів та фотосесій.

2 липня Уран у напруженості з Венерою може принестинеприємності у взаєминах.День може зробити неприємні сюрпризи. Але водночас він насичений енергіями, які допомагають долати перешкоди, але за умови прояву сили волі, перемагаючи власне “не можу” і “не хочу”.

Овен

Перша половина тижня – вдалий час прийняття серйозних рішень. Зверніть увагу на своє здоров’я – високий ризик отримання травм або загострення хронічних захворювань.

Телець

Вам слід спробувати подолати свою дратівливість. Через негативні емоції можете зробити необдуманий вчинок. Вдалий час для покупок.

Близнюки

Вас поглинуть домашні турботи. Ви побачите багато побутових проблем, яких раніше не помічали. Прислухайтеся до порад друзів, вони вам зараз дуже допоможуть.

Рак

Проведіть тиждень у комфорті та не навантажуйте себе роботою, щоб уникнути проблем зі здоров’ям. Не виключені сюрпризи чи гарні новини.

Лев

Можуть виникнути труднощі та перешкоди у справах. Зірки попереджають про обман. У вільний час займіться генеральним прибиранням.

Діва

Цей період обіцяє бути спокійним. Зірки радять остерігатися заздрісників, пліток та чужих порад. Прислухайтеся краще до свого голосу. Вихідні проведіть у родинному колі.

Ваги

Настає період, коли успіх повернеться до вас обличчям. Чекайте на нові фінансові надходження. У середині тижня може відбутися важлива зустріч чи подія.

Скорпіон

Зберігайте рівний настрій і слухайте здоров’я. Не виключені проблеми із травленням, серцево-судинною та нервовою системою. Зірки радять не завантажувати себе роботою.

Стрілець

Не найсприятливіший період. Придивіться до тих, хто вас оточує. Чи це точно ті люди, з якими варто спілкуватися? Можливо, варто змінити своє ставлення до деяких із них.

Козеріг

Цього тижня можливий прибуток. Несподівана звістка може погіршити порозуміння в сім’ї. Також зірки радять зайнятися хобі.

Водолій

Цей період чудово підходить для звернення до різних інстанцій. Можливий візит гостей чи приємний сюрприз.

Риби

Вдалий тиждень, відмінно підходить для початку нової справи. Вас чекають приємні сюрпризи та цікаві знайомства. Гарний період для оздоровчих процедур.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Ліниві хачапурі Рецепт приготування Смачний обід
Швидкі ліниві хачапурі за декілька хвилин: ідея для смачного обіду та сніданку
1 хв на прочитання24 хвилини тому
Зображення згенероване ШІ
Бразильця затримали за зґвалтування новонародженої дівчинки, якій було лише п'ять днів
2 хв на прочитаннягодина тому
Картопляні кущі Колорадський жук Гарний урожай
Чим посипати картопляні кущі, щоб не було колорадського жука
1 хв на прочитаннягодина тому
Сьогодні 17 травня Всесвітній день горіха
17 травня - Всесвітній день горіха
2 хв на прочитання3 години тому
Який сніданок може підвищити ризик розвитку раку: думка вчених
1 хв на прочитання5 годин тому
Баклажани - корисний овоч, який можна використовувати для приготування різноманітних страв, яких саме
1 хв на прочитанняВчора
День вимагає від вас уваги до власних емоцій: гороскоп на п'ятницю, 17 травня
2 хв на прочитанняВчора
У Мінсоцполітики пояснили, на яку допомогу можуть розраховувати діти, над якими встановлено опіку
2 хв на прочитанняВчора