Догори
Дати відгук

Лавандове поле у Порадові збереглося від окупантів, є безпечним і прийматиме гостей

Зусиллями ЗСУ і ТрО каzапи були зупинені далеко від села Порадівки.

2 хв на прочитання10 Червня 2022, 15:32
Поділитись:

Селу Порадівка, де розташований парк Порадів, пощастило. Село не потрапляло під обстріли, в нас не було окупантів, місцева самооборона підтримувала порядок і безпеку. Зусиллями ЗСУ і ТрО каzапи  були зупинені далеко від нас, тому ми не зазнали руйнацій, зберегли все те, що було створено за попередні роки.

Як зазначають власники "Порадів - лавандовий парк", Одеська дорога від Києва в бік парку також постійно залишалась під контролем України.  Завдяки  воїнам ЗСУ траса є цілою і неушкодженою.  На ній вже поновили знаки обмеження швидкості перед камерами-радарами.

Вже декілька місяців тривають сільськогосподарські та будівельні роботи в парку. Лаванда обробляється вручну, кожен кущик отримає персональну увагу. Зроблено все, щоб парк був чистим і безпечним для відвідувачів.

"Отже без перебільшення ми запевняємо про 100% безпечне перебування та дорогу до Порадів Парку", - кажуть власники.

Парк відкривається з 30 червня

Як придбати квитки? 

Найкращий та найзручніший спосіб — це купити квитки онлайн за посиланням: https://bit.ly/3gPY77Q  Роздруковувати квитки не треба, достатньо показати QR-код з екрана мобільного 

Каса біля входу працює тільки у вихідні дні, а у будні  можна придбати квиток у магазинчику, який розташований за зеленим місточком. Щоденно з 5:00 до 21:00, розрахунок, як карткою, так і готівкою.

Квитки не підв’язані під конкретну дату, тож якщо ви не змогли приїхати сьогодні, ми чекатимемо на вас завтра, і післязавтра, і взагалі — коли схочете, доки працює парк.

Відомо, що чекає куротний сезон узбережжя Азовського моря - влада закликала українців відмовитися від відпочинку

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко