Догори
Дати відгук

Київ обмежать на в'їзд і виїзд до 24 квітня - нардеп

Нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко заяив, що в'їзд до Києва та виїзд зі столиці до 24 квітня здійснюватиметься через КПП із вимірюванням температури

1 хв на прочитання28 Березня 2020, 09:42
pixabay pixabay
Поділитись:

Нардеп від Європейської солідарності Олексій Гончаренко заявив, що у межах протидії поширенню коронавірусу буде заборонено в'їжджати до Києва до 24 квітня. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Нардеп також опублікував документ, затверджений розпорядженням керівника робіт із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. 

Копія цього  документу є в редакції GreenPost. Зі змістом можна ознайомитися за посиланням

"В'їзд на територію міста Києва та виїзд з неї приватним автотранспортом, а також легковими автомобілями, що здійснюють перевезення пасажирів, здійснюється через контрольно-пропускні пункти на в'їздах і виїздах із міста Києва. Водії та пасажири транспортних засобів проходять обов'язкову термометрію при в'їзді на територію міста Києва на контрольно-пропускному пункті", - йдеться у документі.

Без вимірювання температури до Києва не пускатимуть. Також у столицю не пускатимуть людей із симптомами респіраторних захворювань, крім випадків госпіталізації або направлення на обсервацію.

Нагадаємо, що через пандемію коронавірусу з 28 березня Україна повністю закрила державний кордон і припинила всі пасажирські перевезення.  Карантин продовжено до 24 квітня. На території України до 24 квітня також ведено надзвичайну ситуацію

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я