Догори
Дати відгук

Китай випробував на людях вакцину від коронавірусу

1 хв на прочитання29 Червня 2020, 16:13
Getty Images Getty Images
Поділитись:

Китайська компанія China National Biotec Group (CNBG), що розробляє відразу дві вакцини проти нового коронавірусу, повідомила про оптимістичні результати попереднього тестування однієї з них на людях. У компанії заявили, що результати однієї з вакцин показали безпечність та ефективність засобу, повідомляє 24 здоров'я.

У дослідженні  брали участь 1 120 здорових людей, Зазначається, що лікарський засіб забезпечив високий рівень антитіл для всіх учасників щеплення.

Наразі китайські дослідники тестують вісім препаратів, які можуть стати вакцинами проти коронавірусу у Китаї та закордоном.

Раніше китайська влада пообіцяла, що розкриє деталі своєї вакцини від коронавірусу і зробить її суспільним надбанням після того, як вона буде розроблена.

"На наступному етапі, коли китайська вакцина буде готова до застосування після того, як її створять і перевірять, ми виконаємо ті зобов'язання, які озвучив голова КНР Сі Цзіньпінь на 73-й сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я, і зробимо її доступною всьому світу", – заявив міністр науки та техніки КНР Ван Чжиган.

Тим часом Америка побила черговий невтішний рекорд по коронавірусу.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.